Publicitate

Începe Publicitate în map2heal!

Medical Products/Devices


Prezint serviciile si produsele peste tot în lume

Puteți comercializa produs unul câte unul. Puteți introduce compania dumneavoastră peste tot în lume prin instalarea orice fel de informații despre produsele de pe această platformă în 17 limbi pentru prestații de utilizatori.

Anunturi Online. documente

Toate imaginile, clipuri video, broșuri sau ghiduri de utilizare, reviste științifice sunt doar pentru un singur produs. Asta o platformă indispensabile pentru medici și pacienți. În fiecare zi mii de oameni cercetare despre produsul dvs. și să încerce să ajungă la ea.

Suport in 17 limbi

Puteți maximiza potențialul de export al produsului cu 17 diferite limbi de sprijin. Puteți contacta cu clienții internaționali în propriile lor limbi. Puteți face on-line de marketing și de vânzări cu Map2heal.

Thermal Baths


De a Introduce serviciile dvs. peste tot în lume

Puteți ajunge la oameni din întreaga lume și să introducă vindeca metode de Băi Termale sau Centre Spa. Mii de îngrijire a sănătății solicitanților de căutare pe acest subiect, prin intermediul internetului. Map2heal mediază acei oameni să te cunosc.

Ia client-uri pozitive și experiențe

Vă prezentăm Băi Termale și Spa, Centre profesionale de web. Distinct de site-ul puteți face contact cu clienții în diferite limbi și puteți întări legătura ta cu ei. Map2heal înainte de toate experiență care provin din anii precedenți și clienții fericiți pentru clienții potențiali.

Solutii Enterprise

Poate link-ul de afaceri cu map2heal pentru prezentarea logo-ul propriu sau propria dvs. pagină de către clienți. Nu numai că arată logo-ul dvs.,puteți activa, de asemenea, reclame și anunțuri în țară vizată limba principală.

  • Gestiona vedere rândurile
  • Uita-te pentru statistică
  • Ia recenzii de utilizator
  • Au o Pagina de Campanie

Începe Acum!