Șansa de a coopera sute de membru Instituțiile de Sănătate pe Map2heal!

Map2heal Agenției Centrale De Sistem De Rețea

Ține pasul cu cele mai recente evoluții tehnologice în Turismul de Sănătate

Colaborează cu sute de Instituții de Sănătate printr-un singur sistem software: Interogare Prețurile și Piața Pachete de Tratament la nivel internațional!


Accesibilitate in 17 limbi diferite

Fi o parte din Map2heal și dețin un cunoscut la nivel global ul în 17 limbi! Prezenta pachete de tratament pentru pacienții internaționale în propria lor limbă, pe site-ul profesional!

La Nivel Global Corporate

Înregistrați pe Map2heal cu un cuplu de clicuri și de a lua sansa de a pregăti pachete de tratament pentru sute de Instituții de Sănătate în sistemul nostru.

Online Pachete De Tratament

Piața tratamentul pachetele pregătite de către Instituțiile de Sănătate sau de a tine tot în jurul lumii. Aceste pachete vor fi publicate pe internet, social media, sănătate, turism, reviste și broșuri și prin e-mail marketing periodic.

Citat De Interogare

Ajunge internaționale a datelor pacienților pe Map2heal software-ul de sistem și de a obține o ofertă de preț sau aviz din Instituțiile de Sănătate. Puteți transmite aceste Instituții medicale medii, facilități și servicii pentru pacienții dumneavoastră, on-line.

Network Marketing Online

Prin Map2heal este software-ul de sistem s-ar putea comercializa Pachete de Tratament din întreaga lume. De asemenea, puteți extinde rețeaua de comunicare prin adăugarea de propriile rețea internațională pe Map2heal. Cu un singur click, sute de rețea de birouri începe să te reprezinte și să ofere servicii pentru pacienții care sunt interesați în pachete de tratament în propria lor limbă.

Încredere și Transparență

Map2heal face colectii de servicii de agenție pentru tine și transferuri-l înapoi la tine cât de repede pacientul iese din spital. Aceste procese sunt urmate de avocați și de comisia de etică. În același timp, vă poate monitoriza acești pași de la profilul tau de pe Map2heal.

On-Line De Pachete

Puteți vizualiza pachetele noastre

Mai mult