Da,Map2heal este 100% gratuit pentru utilizatorii. . Vrem să-l facă la fel de ușor ca posibil pentru tine pentru a obține îngrijirea de care ai nevoie în cât mai rapid mod. Cele mai actualizate și complete vă păstrați profilul dvs., cu atât mai mult puteți face uz de avantajele Map2heal.
Furnizorii de servicii medicale care sunt partenere cu Map2heal să devină o parte din lumea turismului de sănătate. Prin serviciile pe care ei sunt capabili să se prezinte în lume în 17 limbi diferite, urmați cu pacienții lor și să păstreze în contact cu ei. Ei vor fi capabili de a utiliza medicale, formulare de consimtamant sunt pregătite de Map2heal și revizuite viguros de către avocați în limba maternă a pacienților. Furnizorii de servicii medicale trebuie să plătească o taxă de abonament, în scopul de a obține beneficii de aceste servicii. În plus reclame care apar pe paginile de medici și cadre medicale cu acces gratuit la abonamente, de asemenea, contribuie la profituri.
Da, Map2heal oferă servicii în 17 limbi, permițându-vă să găsiți cu ușurință medicii și furnizorii de servicii medicale oriunde vă aflați în lume..În prezent, serviciile noastre sunt disponibile în engleză, germană, franceză, italiană, spaniolă, portugheză, Chineză, Japoneză, arabă, turcă, persană, daneză, rusă, olandeză, greacă și suedeză.
Map2heal apărut pentru prima dată în Orientul Mijlociu și Europa. Sistemul nostru poate fi folosit în alte țări, în cazul în care condiția 17languages sunt utilizate în mod activ.
Map2heal este un sistem care oferă intermediar de servicii medicale pentru utilizatori, în funcție de preferințele pacientului. În scopul de a oferi cele mai bune servicii, vă pur și simplu trebuie să completeze formularul de înregistrare complet. Odată ce ați făcut , astfel încât să puteți urmări dvs. de medici și furnizorii de servicii medicale în rețeaua proprie, de a comunica cu ei în limba dumneavoastră și le trimite rezultatele testelor (ex. Tomografie, RMN, Angiografie, etc.), fără nici o taxă. În plus, în caz de urgență, puteți ajunge la medicul dumneavoastră în limba dumneavoastră, indiferent unde vă aflați în lume. Puteți accesa și descărca up-to-data de articole medicale de specialitate , reviste, broșuri și cărți prin motorul nostru de cautare. Puteți găsi răspunsuri la întrebări legate de sănătate, folosind funcția de căutare.
Map2heal oferă o rețea încorporează furnizorii de servicii medicale, medici, companii de asigurări și de pacienți. În aceasta retea, aveti posibilitatea de a comunica direct cu oricare dintre aceste părți pentru a obține răspunsuri la toate întrebările pe care le pot avea.De asemenea, veți avea acces la informații publicate de către spitale și cadrele medicale despre boli specifice,, simptom și reclamații. În plus, sistemul vă permite să căutați pentru medici individuale, punctul lor de vedere educațional și academic trecut și punctul lor de vedere publicarea înregistrărilor.
Utilizați filtrul avansat de căutare de Map2heal, puteți filtra rezultatele de căutare ale furnizorilor de servicii medicale de locația lor, limba vorbită, acceptate de societatea de asigurare, zonă de expertiză. De asemenea, puteți filtra prin nivelul lor de activitate în cadrul Map2heal. În acest fel puteți selecta profesionist de sănătate, care este mult mai activă în sistem, care pot răspunde la întrebările dumneavoastră, eventual mai repede.
Rata de activitate de un medic sau un furnizor de servicii medicale este un proces dinamic număr derivat de la un algoritm care încorporează lui/ei nivelul de activitate în Map2heal sistem prin variabile cum ar fi lui/ei de rata de răspuns și calendarul de întrebări, frecvența la care el/ea este trimis rezultatele testului, lui/ei de bloguri sunt citite, vă mulțumesc mesajele sunt trimise și la profilul lui/ei este vizitat. Eșecul de a arăta acest tip de activitate în sistem, va provoca o scădere în valoare de doctor sau de furnizorul de servicii medicale rata de activitate. Dacă doriți, puteți filtra rezultatele căutării de medici și furnizorii de servicii medicale bazate pe activitatea lor ritm.
Folosind o metodă de calcul definite de către societățile de asigurări de sănătate, Map2heal oferă cele mai bune de călătorie citate de asigurare pentru țară aveți de gând să călătoriți. În acest fel, puteți alege cele mai adecvate și accesibile de asigurări de sănătate.
Map2heal Risc de Calcul Dispozitivul calculează risc pentru sănătate legate de starea de sănătate actuală și dumneavoastră curentă sau locația respectivă. În acest fel, este capabil de a oferi o listă de medici și furnizorii de servicii medicale poate fi necesar să contactați în caz de urgență. Dacă utilizați Map2heal Mobil, aplicația vă va avertiza despre tine regiune care nu este disponibil pentru starea de sănătate actuală.
Map2heal nu mai vrea informatii de identificare personale de la utilizatori.. informații personale de identificare sunt stocate în contul dvs. în mod anonim și nu sunt partajate cu terțe persoane sau companii fără permisiune. Mai complet Map2heal profil este, cu atât mai mult puteți profita de Map2heal.. informațiile Pe care le furnizați în profilul dvs. permite sistemului să calculeze riscurile de sănătate în timpul călătoriilor dumneavoastră sau locațiile actuale, trimite, de asemenea, alerte cu privire la locația dvs. nu este disponibil pentru starea dumneavoastră de sănătate, trimite citate de asigurări de sănătate și până-la-data de informații despre boală și simptome pe care le identifica în profilul tău. De asemenea, puteți vizualiza profilurile altor pacienți cu boală similară și citit despre povestile lor.
Da, Map2heal stochează informațiile dvs. personale de sanatate fără informații personale de identificare și nu le împărtășesc cu terte persoane sau companii, fără permisiunea dumneavoastră.
Map2heal este conceput pentru a vă permite să comunice cu medicul dumneavoastră într-un mod mai rapid și mai ușor mod. Prin utilizarea nostru de transfer de fișiere de sistem și mesagerie instant module puteți trimite rezultatele testelor (ex. Tomografie, RMN, Angiografie, etc.) cu medicul dumneavoastră și de a primi sfaturi medicale online.
Da, atunci Când a trimite un fișier Map2heal primul anonim pacientului de date sau fișiere DICOM (CT, RMN, Angiografie, etc.) și apoi, transferă-le pe toate cu SUA conceput HIPAA HITECH tehnologie. Prin această metodă de transfer de date are loc într-un mod criptat și numai computere sau dispozitive mobile înregistrate la sistem le poate deschide. Un algoritm de criptare, "End-to-End de Securitate" și un protocol TCP, "Trei căi Strângere de mână", care sunt atât îndeplinesc standardele U. E. de online medical de transfer de fișiere sunt integrate în sistemul nostru. Toate fișierele DICOM (CT, RMN, Angiografie, etc.) trimise pot fi vizualizate de către un FDA a aprobat DICOM viewer creat de SUA companiei partenere, MedXT.
Tot trimis mesaje sunt livrate de personalul medical imediat, fără nici o taxă, indiferent unde vă aflați în lume. Map2heal, cu toate acestea, nu putem garanta un răspuns instantaneu la mesaje. Profesioniștii din domeniul sănătății pot răspunde la tine, cel mai potrivit moment pentru programul lor.
Vă puteți bucura de toate oportunitățile menționate mai sus, folosind Map2heal Aplicație Mobilă susținută de Android și IOS sisteme de operare. Cu această aplicație, în caz de urgență, puteți obține în contact cu cel mai apropiat medic care vorbește limba dumneavoastră; chem o ambulanță, poliție și profit din ambasadei servicii. De exemplu, în caz de urgență Map2heal Aplicație Mobilă, puteți localiza folosind sistemul GPS în telefonul mobil și a vă direct la cel mai apropiat de sănătate profesionist care vorbește limba dvs. și oferă îngrijire de urgență. Puteți utiliza această caracteristică prin configurarea de bază și avansate buton de panica caracteristici în aplicația dumneavoastră mobil.
Map2heal calculează un risc de valoare în funcție de locația utilizatorului. Cu această caracteristică, puteți lista cele mai accesibile medici pentru tine în prealabil și să se pregătească o harta de risc pentru siguranța dumneavoastră. Sistemul, de asemenea, vă direct la cel mai apropiat profesionist de sănătate corespunzătoare în caz de urgență.
După ce vă conectați în contul dvs., puteți ajunge la setările de cont și să înghețe sau să ștergeți contul dvs. făcând clic pe pictograma de pe partea dreapta din meniul situat în partea de sus a paginii. În timp ce această procedură are loc, Map2heal va dori să completați un scurt chestionar de satisfacție pentru a obține feedback-ul dumneavoastră.
După ce ați creat un cont și semnat în, puteți solicita o programare la un anumit doctor de localizarea lor de profil și faceți clic pe "a face o programare". După aceasta, medicul dumneavoastră va lua legătura cu tine pentru a confirma cererea de numire. Chiar dacă formularul de cerere este trimis în propria ta limbă, va fi transferat la sănătate profesională în lui/ei propria limbă. Vă reamintim că Map2heal desfășoară numai cererea dvs. de la furnizorul de servicii medicale și nu este responsabil pentru confirmarea de numiri. Atunci când trimite o cerere, vă rugăm să asigurați-vă că pentru a include adresa de e-mail și/sau numărul de telefon mobil, în caz contrar cererea nu va fi luată în considerare.
Echipa noastră situare cu adevărat de valori opinia ta, preocupările și plângerile. Puteți cu ușurință să ne dea feedback-ul dvs. prin completarea formularului de feedback în contactul nostru link-ul. Când aveți nevoie pentru a raporta preocupările dumneavoastră despre un medic sau un centru de sănătate, puteți să faceți clic pe butonul "raport", să ne dea feedback-ul. Map2heal echipa va lucra la preocupările dumneavoastră cât mai curând posibil.